Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Sekretess & Personuppgifter

Dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL)

Vi är ansvariga för och hanterar de personuppgifter som du lämnat till oss via nätbutiken eller på annat sätt enligt personuppgiftslagen. Din personliga integritet är viktig för oss. När du lämnar dina personuppgifter till oss vill vi att du ska kunna känna dig helt trygg. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Hos oss behandlas dessa i enlighet med gällande Personuppgiftslag (PUL). All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas som en personuppgift.

All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det. Vi värdesätter din tillit till oss och är glada över att ha dig som kund och därför respekterar vi självklart din personliga integritet.

All information inkl. person- eller organisationsnummer, adressuppgifter samt alla övriga uppgifter som du anger på vår webbplats, t.ex. vid en beställning, hålls inom företaget. Vi ger aldrig ut några som helst uppgifter till tredje part. Det enda undantaget är om rättsliga åtgärder eller lagstiftning kräver att vi lämnar ut dessa uppgifter. Vid händelse att information måste lämnas ut kontaktar vi alltid dig först.

De uppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

  • För- och efternamn
  • Personnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer

När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du vara säker på att:

  • Ingen oberhörig tar del av dina personuppgifter.
  • Personuppgifterna aldrig lämnar företaget.
  • Vi inte lånar ut, hyr ut, leasar ut eller säljer några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner.

Du kan få besked om lagrade personuppgifter

Du har enligt §26 i Personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång/kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan till oss få besked om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt enligt personuppgiftslagen §28 att få rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Då vänder du dig till personuppgiftsansvarig:

E-handelsfabriken
Marcus Hortlund
Box 176
941 24 Piteå

Ändring av lagrade personuppgifter

Vill du göra någon ändring av uppgifterna, få dina kunduppgifter spärrade för direktreklam eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att sända ett meddelande till oss på adressen kundservice@designlina.se.

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook