Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Herr Kanin

329,00 kr

Exkl moms: 263,20 kr

Tillgänglighet:
Skickas inom 5 dagar
Artikelnummer:
50208
Varumärke:
Grafiska Tryck

Produktbetyg saknas
Skriv en recension

Tillgängliga alternativ

Herr Kanin

Ett fint grafiskt tryck med motiv för barnrummet i form av en kanin som flyger högt ovanför molnen med hjälp av sina ballonger. Trycket är en namntavla/tavla med namn eftersom du själv kan göra motivet personligt genom att skriva in barnets namn, födelsedatum, vikt och längd. Den perfekta dopgåvan med andra ord. Fälten kan också användas för att skriva in andra texter, men tänk då på att orden inte får vara för långa. Finns i flera olika storlekar och färgställningar.

OBS! Ram ingår inte.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook