Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Designa ett eget väggord eller väggtext

199,00 kr

Exkl moms: 159,20 kr

Tillgänglighet:
Beställningsvara, 7 dagar
Artikelnummer:
VA0008
Varumärke:
Vinylgiganten

Tillgängliga alternativ

OBS! OBS! OBS! Bredden 10 cm är enbart för ENSTAKA ORD som Kök, WC, Förråd etc. EJ för meningar, dvs. EJ för fler än ett ord. Om du vill beställa ett väggord med en mening eller med fler än ett ord, välj då INTE bredd 10 cm bara för att det är det billigaste alternativet. En bredd på 50 cm är lämpligt för en mening med 4-6 ord per rad. Är du osäker är det bättre att du kontaktar oss direkt så hjälper vi dig.

Gör så här för att designa ditt eget väggord

OBS! Du får alltid via e-post ett korrektur som en pdf-fil på ditt väggord innan du bestämmer om du vill genomföra köpet eller inte. Det går också bra att justera korrekturet utan extra kostnad.

1. Välj önskad bredd i listen Bredd Väggord under Tillgängliga alternativ här ovan. OBS! Bredden 10 cm passar inte för texter med flera ord (blir för små bokstäver) utan bör enbart användas för enstaka ord som t ex. WC, Kök, Förråd etc.

2. Öppna färgkartan och notera färgkoden eller namnet för den önskade färgen. Välj önskad färg i listen Färgkod under Tillgängliga alternativ här ovan.

3. Öppna vår guide över tillgängliga typsnitt och välj önskat typsnitt i listen Typsnitt under Tillgängliga alternativ här ovan.

4. Skriv in önskat ord, text, citat, budskap etc. i fältet Text Väggord under Tillgängliga alternativ här ovan.

5. Ange önskat antal i fältet Antal under Tillgängliga alternativ här ovan och klicka på Köp.

Nu kan du hos Design Lina designa ditt alldeles egna unika väggord eller din egna unika väggtext. Varför inte designa ett väggord med familjens namn, en väggtext med något som betyder något speciellt för dig? Eller kanske vill du designa ett väggcitat med dina egna särskilt utvalda ord? Släpp loss kreativiteten och skapa något unikt.

Om du är företagare kan du beställa ditt företags namn, ditt varumärke eller bara något helt unikt. Om du behöver en färg som inte finns i vår palett går det bra att kontakta oss så ska vi se om vi inte kan ordna det åt dig.

Alla tillgängliga färger // Alla tillgängliga typsnitt // Förslag på budskap

Läs mer om våra väggord och väggtexter

Vi arbetar enbart med vinylfilmen MACal 9800 Pro från Mactac.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook