Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Låna hem en färgkloss med alla våra vinylfärger gratis i 14 dagar

0,00 kr

Exkl moms: 0,00 kr

Tillgänglighet:
5
Artikelnummer:
VA0000
Varumärke:
Vinylgiganten

Produktbetyg saknas
Skriv en recension

Låna hem en färgkloss med alla våra vinylfärger gratis i 14 dagar

Om du är osäker på vilken av alla våra fina färger du vill ha på ditt väggord eller din väggtext kan du låna hem en färgkloss med alla tillgängliga färger för den vinyl som vi arbetar med. Notera att de färger som inte finns med i vår färgguide kan beställas hem med cirka en veckas leveranstid från tillverkarens lager till vårt lager.

Färgklossen får du låna hem helt gratis under förutsättning att du skickar tillbaka färgklossen inom 14 dagar. Det är högt tryck på våra färgklossar och vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att låna hem dessa. Därför är det viktigt att du skickar tillbaka klossen så fort du har bestämt dig för en färg.

Vi betalar frakten för färgklossen, även för returen. Vi skickar med ett förfrankerat och föradresserat returkuvert som du enkelt lägger på brevlådan.

Vi arbetar enbart med vinylfilmen MACal 9800 Pro från Mactac.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook