Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Grafiska Tryck

Grafiska Tryck

Har du en tråkig vägg hemma? Med grafiska tryck från Creative Monster är det enkelt att ge även den tråkigaste av väggar nytt liv. Våra grafiska tryck finns i flera olika storlekar och färger. Motiven och illustrationerna är allt från abstrakta former, lekfulla motiv för barnrum och motiv för kök och vardagsrum. Naturligtvis finns även personliga grafiska tryck där du själv bestämmer innehållet. Våra grafiska motiv är perfekt som present, bröllopspresent, doppresent och inflyttningspresent.

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook