Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Affiliateprogram

Design Lina affiliateprogram är gratis och tillåter privatpersoner, företag, bloggare m.fl. att generera intäkter genom att sprida länkar som marknadsför Design Lina eller specifika produkter från Design Lina på hemsidor, i nyhetsbrev, i sociala medier etc. Alla genomförda försäljningar till kunder som har klickat på dessa länkar kommer att ge en affiliate-provision. Just nu är provisionen 10%.

För mer information, läs våra avtalsvillkor för affiliates.

Ny affiliate

Jag är inte en affiliate än.

Klicka på Fortsätt nedan för att skapa ett nytt affiliate-konto. Var vänlig notera att detta konto inte är anslutet till ditt kundkonto.

Fortsätt

Affiliate login

Jag är en återkommande affiliate.Logga in

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook