Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Namn & Budskapsarmband

229,00 kr

Exkl moms: 183,20 kr

Tillgänglighet:
3
Artikelnummer:
AR0004
Varumärke:
Design Lina

Tillgängliga alternativ

Läckert namn eller budskapsarmband från Design Lina

Brickan finns i två längder 4 cm lång (som på bilden) eller 3 cm. Det går att stansa upp till 8 tecken på den långa brickan och upp till 5 tecken på den kortare brickan. Vi väljer den längd på bricka som passar bäst för det antal tecken du vill ha stansat. Stansning ingår i priset. Vi kan stansa A-Ö samt siffror, bindestreck, punkt eller &. För exempel på hur du kan skriva stansningen titta på vår sida för förslag på stansade budskap.

För att få fram korrekt längd

Mät den smalaste omkretsen på din handled med ett måttband och skriv in omkretsen i cm i rutan "Omkrets handled i cm" här ovan. T ex. om den smalaste omkretsen på din handled är 18 cm kommer den totala längden på armbandet att vara 20 cm. 

Mer information om smyckets material och skötselråd

Design Lina, egendesignade smycken gjorda med kärlek.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook