Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Namnhalsband

219,00 kr

Exkl moms: 175,20 kr

Tillgänglighet:
64
Artikelnummer:
HA0017
Varumärke:
Design Lina

Produktbetyg saknas
Skriv en recension

Tillgängliga alternativ

Enkelt och snyggt namnhalsband till dig själv, din kära eller som du kan stansa ett fint ord på ex. omtanke från Design Lina

Brickan är stansbar på en sida och finns i flera olika längder, bricka anpassa efter längd på namn eller ord max. 8 tecken, A-Ö, 1-9.  Halsbandet är ca.43cm långt och går att få med en glittrig kulkedja (bilden), en grövre kulkedja eller läderband i två olika tjocklekar. Vid önskan av annan längd på halsbandet ange detta i kommentars fältet i kassan.

Texten på brickan kan du få ståendes (bokstäverna under varandra) eller liggande (texten läses då från vänster till höger) på brickan. Väl i fältet textriktning.

Förslag på stansade budskap

Mer information om smyckets material och skötselråd

Design Lina, egendesignade smycken gjorda med kärlek.

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook