Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Budskapsarmband

229,00 kr

Exkl moms: 183,20 kr

Tillgänglighet:
6
Artikelnummer:
AR0008
Varumärke:
Design Lina

Produktbetyg saknas
Skriv en recension

Tillgängliga alternativ

Vackert och stilrent budskapsarmband från Design Lina.

Budskapsarmband med stansbar ring och ärtlänks kedja. Det går att stansa budskap eller namn med högst 18 tecken A-Z, Ä eller Ö samt siffror, bindestäck, punkt eller &. För exempel på hur du kan skriva stansningen titta på länken Förslag på stansade budskap. Totallängden på armbandet blir två cm längre än den längd du anger ovan. Det går även att få dubbelstansning med ytterligare ett budskap på baksidan för 49 kr.

För att få fram korrekt längd

Mät den smalaste omkretsen på din handled med ett måttband och skriv in omkretsen i cm i rutan "Omkrets handled i cm" här ovan. T ex. om den smalaste omkretsen på din handled är 18 cm kommer den totala längden på armbandet att vara 20 cm. 

Förslag på stansade budskap

Mer information om smyckets material och skötselråd

Design Lina, egendesignade smycken gjorda med kärlek.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook