Alla budskap på våra smycken handstansas för att bli unika. Vi säljer alltså inte maskingraverade smycken då vi gillar den genuina hantverkskänslan.

Budskapsring halsband

369,00 kr

Exkl moms: 295,20 kr

Tillgänglighet:
72
Artikelnummer:
HA0013
Varumärke:
Design Lina

Tillgängliga alternativ

Budskapsringen är ett enkelt men vacker halsband med hjärta eller strassboll från Design Lina.

Ett mycket populärt halsband där du kan välja att stansa in dina nära och käras namn eller ett vackert budskap ex. Kärleken övervinner allt eller Amor vincit omnia.

Ringen är 32mm stor och rymmer högst 24 tecken A-Ö, 1-9 och hjärtat max 4 tecken. Ringen är stansbar på båda sidor och du kan därför välja dubbel stansing och få två olika budskap på ditt smycke för en kostnad av 49:-

Halsbandet är ca.47cm långt och går att få med kulkedja eller läderband. Vid önskan av annan längd på halsbandet ange detta i kommentars fältet i kassan.

Förslag på stansade budskap

Mer information om smyckets material och skötselråd

Design Lina, egendesignade smycken gjorda med kärlek.

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt

Design Lina

Design Lina designar och tillverkar smycken av utvalda material. Stilrena och fina smycken är min filosofi. Eftersom smyckena är handgjorda har alla sin speciella charm. Jag tillverkar alltid mina smycken med kärlek. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om mina produkter. Du är varmt välkommen till min webbshop! Jag älskar att ge personlig och bra service till mina kunder.

Kontakt

Ring oss!
0911-40 00 01 (mån-fre 8-17)
Fax
0911-40 00 77
Frågor?
kundservice@designlina.se

Design Lina på Facebook